Bestelproces

Klantenservice  

Ik hoop dat de producten die je bestelt bij Annedien.illustreert en het bestelproces naar wens zullen zijn. Mocht daarin toch iets mis zijn met je bestelling of niet helemaal naar wens gaan, kijk dan even op deze pagina voor een antwoord op je vraag. Staat de informatie die je zoekt er niet bij, neemt dan contact met mij op via het contactformulier.  

Betalen 

In de webshop van Annedien.illustreert kan je betalen met behulp van betaalprovider Mollie. 

Verzenden 

In de webshop van Annedien.illustreert worden de producten, afhankelijk van formaat, verstuurd als brievenbuspost of als pakketje via PostNL (zonder track & trace). De verzendkosten zijn gratis bij bestellingen vanaf €30,-. Bij bestellingen onder de 30 euro zijn de verzendkosten €4,10. 

Er is ook een mogelijkheid om je bestelling op te halen bij Annedien.illustreert in Ede. Het afhaaladres staat in de orderbevestiging.  Voor deze optie worden geen verzendkosten berekend. De optie afhalen of verzenden kan je maken tijdens het bestelproces. 

Jouw bestelling wordt zorgvuldig ingepakt, zodat jij er van uit kan gaan dat jouw product heelhuids aankomt. Mocht de inhoud van jouw bestelling niet kloppen of is het product beschadigd? Neem dan direct contact met mij op, we komen er vast samen uit.  

Op dit moment verzend ik geen producten buiten Nederland.  

Levertijd 

Ik streef er naar om jouw bestelling, mits op voorraad, binnen 1-3 werkdagen (op woensdag en zaterdag t/m zondag werk ik niet) te versturen via PostNL. Mocht dit door omstandigheden niet lukken dan neem ik contact met je op. De meeste bestellingen worden met postzegels verstuurd, zonder Track&Trace. Ik stuur jou een berichtje als jouw bestelling onderweg is.  

Retourneren 

Retourneren is mogelijk voor alle producten, behalve maatwerkbestellingen. De  producten kunnen binnen 5 werkdagen, na ontvangst van jouw bestelling, geretourneerd worden, nadat je contact met mij hebt opgenomen via het contactformulier. De voorwaarde is dat jouw bestelling onbeschadigd en ongebruikt in de originele verpakking teruggestuurd wordt, inclusief het bijgevoegde beschermmateriaal. Alleen als aan de hierboven genoemde voorwaarden voldaan wordt, wordt jouw retour geaccepteerd en gecrediteerd.  

De verzendkosten van de retourzending komen voor je eigen rekening. Zodra ik jouw retourzending heb ontvangen, overeenkomstig de gestelde voorwaarden, zal ik zo snel mogelijk het bedrag hiervan, inclusief de eerder betaalde verzendkosten, crediteren.  

Indien de retourzending onvoldoende gefrankeerd of in zijn geheel ongefrankeerd is, dan ben ik genoodzaakt de kosten hiervan in rekening te brengen.