Welkom!

Mijn naam is Annedien. Ik vertel je graag meer over mijn illustratiewerk.

Ik illustreer in opdracht voor maatschappelijke organisaties en magazines, zowel decoratief als inhoudelijk. Met een zachte hand en warme beelden zet ik een krachtige boodschap neer. Mijn kunde en kennis over mentale gezondheid, zinbeleving en maatschappelijke thema’s zie je terug in mijn illustraties.

Ik heb jarenlange ervaring als maatschappelijk werker en geestelijk verzorger. Tijdens mijn werk heb ik gezien wat voor impact mentale problemen kunnen hebben op het dagelijkse leven. Daardoor kan ik in mijn illustraties op een directe en herkenbare manier jouw boodschap overbrengen.ย 

Spreekt mijn stijl jou aan, dan vertel ik je er graag meer over.

Stuur mij een mail of bekijk alvast mijn Portfolio.

Dit zeggen anderen

Jantine Brown - Kwaliteitsmedewerker WMO Duiven & Westervoort
Ik ben zeer tevreden over de infographic die Annedien voor ons maakte over 'vervoer op maat'. De aanpassingen die nodig waren werden ook goed opgepakt. En ik heb veel positieve geluiden hierover gehoord van de ontvangers. Annediens werk geeft een rustig beeld.
LinkedIn Jantine Brown
Mirjam - Kerk in Mokum
Annedien maakt prachtig werk dat perfect aansluit bij de vraag. Ze heeft voor Kerk in Mokum een aantal illustraties gemaakt die heel goed aansloten bij zowel het lezersprofiel als het thema van het desbetreffende nummer. Ze is flexibel en betrouwbaar en komt haar deadlines altijd na.
Website Kerk in Mokum
Anne-Marij - Adhoek
Een half woord is voor Annedien genoeg. Ze wist onze wensen voor een logo goed te vangen in haar tekening die passend is bij ons als persoon en bedrijf. Snelle afstemming en heldere communicatie maken dat het prettig zaken doen is. Wij zijn ontzettend tevreden met het creatieve resultaat.
Website Adhoek
Greetje - It's great coaching & supervisie
Annedien heeft een prachtige en passend logo voor mij ontwikkeld. Ze heeft mijn wensen qua stijl, kleur en uitstraling goed gehoord en om weten te zetten (tekenen) in een pakkende tekening. Annedien houdt zich aan de afspraken en reageert super snel! De samenwerking was heel erg prettig!
Website It's Great Coaching & Supervisie
Vorige slide
Volgende slide